Bereikbaarheid

Kom met de fiets of met het openbaar vervoer naar de start en finish van de Great Breweries Marathon in Breendonk. Door wegenwerken, de lokale kermis en de marathon is het centrum van Breendonk en de parking in de Veurtstraat NIET bereikbaar. Bereid je reis voor en hou rekening met extra tijd om op je bestemming te geraken.

Te voet of met de fiets

Brouwerij Duvel is makkelijk bereikbaar te voet of met de fiets. Er worden ruime fietsenstallingen voorzien ter hoogte van de ingang van brouwerij Duvel en de startzone.

Met het openbaar vervoer

De trein is het ideale vervoer richting Great Breweries Marathon. Op zondag reis je bovendien aan halve prijs met de trein. Er is een gratis pendelbus tussen het station Mechelen en de start.

  • De eerste pendelbus vertrekt om 6.40u aan het station in Mechelen.
  • De laatste bus vertrekt om 19.30u in Breendonk naar Mechelen.


Plan je reis op de routeplanner van de NMBS.

Met de auto

De straten rondom Brouwerij Duvel Moortgat zijn afgesloten voor het evenement. Bovendien is door wegenwerken en de kermis het centrum van Breendonk en de parking van afgelopen edities in de Veurtstraat NIET bereikbaar met de auto.

Maak het jezelf makkelijk en volg vanuit de verschillende richtingen de signalisatie of gebruik één van onderstaande navigatielinks.

Vanuit Brussel

Parking_Caré_ Waze

Parking Caré_Google

Vanuit Gent / Sint-Niklaas

Parking Pfizer_Waze

Parking Pfizer_Google

Vanuit Mechelen

Parking Pfizer_Waze

Parking Pfizer_Google

Vanuit Antwerpen

Parking Pfizer_Waze

Parking Pfizer_Google

Volg daarna de aangebrachte signalisatie richting parkings en de aanwijzingen van de seingevers. Deze zullen u begeleiden naar de vrije parkeerplaatsen.

Vanaf de parking bij Pfizer brengt een shuttlebus u naar de start- en aankomstzone. De shuttlebussen rijden van 7.00u tot 19.15u.