go-with-golazo-neg

Inschrijvingen zesde editie Great Breweries Marathon geopend

Golazo
Golazo

Op zondag 7 mei vindt de zesde editie van de Great Breweries Marathon plaats. De inschrijvingen voor deze unieke belevingsmarathon langs drie bekende Belgische brouwerijen zijn donderdag geopend.

Duvel Moortgat in Breendonk, Brouwerij Bosteels in Buggenhout en Brouwerij Palm & De Hoorn & Rodenbach in Steenhuffel zijn de drie ‘Great Breweries’ die voor de zesde keer de handen in elkaar slaan om de Great Breweries Marathon te organiseren. Zowel lopers als wandelaars zijn welkom en kunnen kiezen voor een tocht van 42,195 of 25 km.

Het parcours slingert via landelijke wegen over Antwerps, Vlaams-Brabants en Oost-Vlaams grondgebied. Start en finish liggen aan de poorten van Duvel Moortgat. Onderweg zullen de deelnemers uiteraard ook een bezoekje brengen aan de andere twee brouwerijen, waar de wandelaars zich mogen verheugen op een bierdegustatie.

Aan de finish bij Duvel Moortgat mogen de wandelaars én de lopers het glas heffen op hun prachtige sportieve prestatie. Alle deelnemers gaan ook met een bierpakket van de Great Breweries naar huis. Vorig jaar mocht het evenement meer dan 4500 deelnemers verwelkomen.

Deel dit bericht